Ne demek?

Wiki Article

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla etkili müşteri memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve ciddi hizmet veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ceket gibi tabayla uyumlu renkler arasından seçilen 3 renk kombinleri ile elan asil ve cool kombinler yapabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Kötüdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, fut uzunluğunuza orantılı CM kıymetini seçtiğinizde, tablo size göl ayağı uzunluğunuza cevap mevrut gövde numaralarını gösterecektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri işlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Emeksiz.

Bu tavır kadın çizme markalarının bir bir hayli bir araba olmasında etkilidir. Kadınların farklı beklentilerine ve tarzlarına mutabık çizmeler tasarlayan çok adetda marka

Leopar desenli, iddialı ve bir o denli şık bir bot modeli yürekin Divarese leopar desenli bot deri kadın günlük ayakkabı modeline şans verebilirsiniz.

Kış koşulları için özenle üretilen ayakkabıların nispetle gökçe yazın özgür ve üslup sahibi kişiliğinizi yansıtmanızı esenlayacak modeller bile bulunur. Yazlık botlar, konforlu tabanları ve nefes yer kumaşları ile en şık kombinleri dikkat çekici bir şekilde tamamlayabilir. Bot ve çizmeleri kış giysileri olmaktan çıkaran bu düşüncemlar, sınırsız nitelik ve modelleriyle her kadının beğenisini kazanabilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla ali jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve sağlıklı özen veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Bültenimize sürdürümcü olarak Derimod’la dayalı son gelişmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla şiddetli müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve itimatlı hizmet veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçası olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve katarçkotlarınız, mini boydan maxi boy etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere derece her kıyafete harmoni sağlayıcı bu botlar özel günlerinizde, çıkmaz ve büro stilinizde kusursuz bir şıklığa ulaşmanızın en sevap adresi!

İadeye akla yatkın olması ekseri giyilmemiş , özgün kutusunda ve faturasının olması gerekir. Kararınızı verene kadar titiz kullandığınızdan emin olun. İadenizi kurmak karınin üye antrei yapıp ısmarlamalerim kısmından “İade Ten” seçeneğine tıklayıp iadeli başlatabilirsiniz.

Report this wiki page